Reeder S71 (Dimensity 8200, Amiral Gemisi) İncelemesi

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android kategorisinde Mentor tarafından oluşturulan Reeder S71 (Dimensity 8200, Amiral Gemisi) İncelemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 80 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android
Konu Başlığı Reeder S71 (Dimensity 8200, Amiral Gemisi) İncelemesi
Konuyu başlatan Mentor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mentor

Mentor

Kullanıcı
Normalde Reeder ürünlerini sevmem, kimseye de tavsiye etmem. Fakat ilk defa bu algıyı yıkmak için bir model çıkarmışlar galiba. Cihazın özellikleri şaşırttı. Özellikle de işlemcisi

6.95 inç
12 GB RAM
256 GB Depolama
5000 mAh
33 Watt Hızlı Şarj
Mediatek Dimensity 8200 işlemci
120 hz
100 MP
1.8 diyafram
2460 × 1080 FHD+
IPS LCD (?)*
HDR 10+
Parmak izi ve Yüz tanıma
5G
Wifi 6
Bluetooth 5.3
Android 14
NFC
Stereo Çift Hoparlör

*Ekranı hiçbir yerde belirtmemişler, Amoled vs. olsa belirteceklerini düşündüğümden IPS LCD diyorum.

Fiyat olarak da tek başına 15-16, şu anda kampanya varmış LAPTOP hediye ediyorlardı 22 bin₺'ydı. Görselleri ekte belirttim.

Bence eksileri: IPS LCD olması, Amoled yakışırdı. Optik görüntü sabitleyici maalesef yok, OIS yakışırdı. Suya, toza dayanıklı değil. En azından sertifikası yok Hızlı şarj biraz daha hızlı olabilir diye düşündüm ama Apple dahi 30 watt koyuyorken, 33 de yeterli gelir gibi.

Ne düşünüyorsunuz? Yerli bir marka ve güzele benzeyen bir cihaz çıkardılar, açıkçası sizlerin de fikirlerinizi merak ediyorum.