Forumda Emeği Geçenler İçin

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teşekkürüm Var kategorisinde WebAjans tarafından oluşturulan Forumda Emeği Geçenler İçin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 234 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teşekkürüm Var
Konu Başlığı Forumda Emeği Geçenler İçin
Konuyu başlatan WebAjans
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İframe

WebAjans

golduye
Forumda baştan sona emeği geçen, bu platformu oluşturan bizlere imkan tanıyan, bizler için herşeyi oluşturmuş olan temasından tasarımına, kategorisinden rankına kadar, Vel hasıl kelam en önemlisi ücretsiz oluşu ve kimseden bir beklenti içinde olmayan forum yönetimine ve site sahibine çok teşekkür ederim.

Umarım güzel bir forumdan daha ötesi olur, umarım düşüncesi beklentisi neyse herşey gönlünce olsun ben foruma açıkçası bayıldım hiç Bukadar iyi olacağını düşünmemiştim tekrardan teşekkürler ederim emeğinize sağlık.
 

Berkay

Kullanıcı
Başta bu konuyu açtığın için @WebAjans hocam seni tebrik ederim gerçekte forum harika çok emek verilmiş bir ortam herkesin katılmasını tavsiye ediyorum.
Açıkçası bakılırsa bilgi konusunda olsun, ticaret konusunda olsun hemen hemen her kategoride insanların kullanımına açık diğer forumlar gibi davetiye yok, ücret yok tamamen doğal bir şekilde faydalanıyorsunuz. Bu konuda forum yönetimine çok teşekkür ederim ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ediyorum iyi forumlar diliyorum.
 

Webci

katmod
Bende Sizin vasıtanız aracılığı ile webmaster forumda Emeği geçen arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim ortam çok harika çok güzel herkesin de bu ortama katılmasını ve kaçırmamasını tavsiye ederim.
 
Üst