PrestaShop Nedir?

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PrestaShop kategorisinde admin tarafından oluşturulan PrestaShop Nedir? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 176 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PrestaShop
Konu Başlığı PrestaShop Nedir?
Konuyu başlatan admin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Huseyin Mentese

admin

admin
admin

PrestaShop Nedir?​

PrestaShop, açık kaynak kodlu olarak dağıtılan ücretsiz bir e-ticaret yazılımıdır. 2005 yılında, Fransa’daki bir bilim okulunda bir öğrenci projesi olarak kabul edilen PHP tabanlı yazılımdır.Yazılım popülaritesi sayesinde kısa sürede 30 farklı dile çevrilmiştir. PrestaShop, PHP yazılım dili ve MySQL tabanını kullanmaktadır. 2011 yılının en iyi açık kaynaklı e-ticaret yazılımı seçilmiştir ve 5.000.000’dan fazla küresel çapta indirilmeye sahiptir.



PrestaShop’un bu kadar tercih edilmesinin nedeni, hızlı ve kolay kurulması ve tek bir çatı altında ihtiyaç duyulan her şeyi sunmasıdır. PrestaShop, temel PHP, HTML ve CSS bilgisi ile kolay bir şekilde ekleyebileceğiniz yüksek düzeyde kodlama bilgisi gerektirmez. Duyarlı tema seçeneğiyle, ürünle dost bir görünüm elde edersiniz ve profesyonel bir e-ticaret sitesine kolayca sahip olabilirsiniz.



PrestaShop’ta, ön panel olarak Yönetici panelini kullanmak çok kolay olan modüler bir yapıya sahiptir. Yönetici panelinden, ürünler için kategoriler oluşturabilir, ürün yerleştirebilir, sipariş düzenleyebilir, siparişleri yönetebilir ve modülleri çok fazla bilgi sahibi olmadan yönetebilirsiniz.
 
Üst